Hva syns dere

Jeg har begynt med en fortelling og jeg vil gjerne ha tilbakemeldinger. Og når dere har lest den kan dere skrive ideer i kommentarfeltet.

Sofie sitt eventyr.

Dette er en fortteling om meg og mitt fantastiske eventyr. Og for kun et år siden så hadde jeg aldri og da mener jeg aldri tenkt tanken på det men det skjede og det er bare på grunn av at vi flyttet til et litte tettsted som hetter Rose Dale

Alt begynte etter ridde timen min da jeg nok en gang fantaserte om min egen hest. Jeg fantaserte alltid om en svart Friser som hadde så elegante steg at det så ut som den fløy, men jeg ble revet ut av dagdrømmen min av ridelæreren min som kom gående mot meg med et smil som fik meg til og bli veldig nysgjerrig. ”Hvorfor smiler du sånn”. Spurte jeg. ”Jeg har en overraskelse til deg”. Sa hun  hemmelighetsfull. ”Du skal være med på sprang ridningslaget”. Sa hun oppglød. ”Hæ! Skal jeg”. Sa jeg overrasket.

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *